26 jul 2010 KNRM Den Oever komt vastgelopen Hurry Scurry van Texel te hulp
Categorie: Gebeurtenissen, KNRM, Scheepvaart |  Google Map: Kaart Oudeschild
In de nacht van zaterdag op zondag had de RIB 'Hurry Scurry'  van Texel de pech een boei te missen in het Amsteldiep. De RIB met twee opvarenden kwam bij het afgaand tij er vast te zitten. De bemanning van de reddingboot 'Johanna Margarreta' van station Den Oever kon door de droogte weinig voor hun betekenen, en voorzag hun van warmtedekens en water op de vloed er af te wachten. Op eigen kracht kwam men rond 05.30 uur los, waarna men na een lange nacht weer op eigen kracht naar de thuishaven Oudeschild vertrok.

In de nacht van zaterdag op zondag had de RIB 'Hurry Scurry' van Texel de pech een boei te missen in het Amsteldiep. De RIB, met twee opvarenden, kwam bij het afgaande tij er vervolgens vast te zitten. De opgeroepen bemanning van de reddingboot 'Johanna Margareta' van station Den Oever kon er door de droogte weinig voor hun betekenen. Men voorzag ze van warmtedekens en drinkwater om de vloed er naar eigen keuze maar af te wachten. Op eigen kracht kwam de RIB er rond 05.30 uur los. Waarna men na een lange nacht in de vroege zondagmorgen weer naar de thuishaven Oudeschild vertrok.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48