24 okt 2009 Het dek van de TX 19 werd ouderwets gebreeuwd in Oudeschild
Categorie: Bedrijven & Gebouwen, Mensen, Oudeschild |  Google Map: Kaart Oudeschild
Na de dokbeurt bij Visser-Texel geurde vrijdag de ouderwetse koolteerlucht weer eens over de haven. Het dek van de Christina Elisabeth werd door de firma Flux uit Urk onderhanden genomen. De laatste Texelse kotter die deze behandeling onderging om het dek goed dicht te krijgen was de TX 41 Broedertrouw van de gebroeders de Vries. Deze werkzaamheden, die zeker 10 jaar geleden plaatsvonden, werden nog uitgevoerd door scheepstimmerman Jan Hemelrijk.

Na de dokbeurt bij Visser geurde vrijdagmorgen de ouderwetse koolteerlucht weer eens over de haven. Het dek van de Christina Elisabeth werd door de firma Flux uit Urk onderhanden genomen. De laatste Texelse kotter die deze behandeling onderging, om de houten deknaden weer goed dicht te krijgen, was de TX 41 Broedertrouw van de gebroeders de Vries. Dit werk werd nog uitgevoerd door de plaatselijk scheepstimmerman Jan Hemelrijk.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48