05 jun 2010 Het clubschip van de Watersportvereniging Texel was ’t Wrijfhout
De oplossing van het raadplaatje van vorige week. Het voormalige clubschip, wat voordien een internaat was, heten 't Wrijfhout. Met als eerste beheerders Henk en Corry Maas uit de Trompstraat op Oudeschild. Later werden dit Willem en Maddy Welbie. Eind jaren negentig is het voor het symbolische bedrag van 1 gulden (!) verkocht naar De Zaan. Alwaar het als souveniersshop weer een andere bestemming kreeg.

De oplossing van het raadplaatje van vorige week. Het voormalige clubschip, wat voordien een internaat was, is 't Wrijfhout. Het bovenste gedeelte ervan werd doorverkocht aan de zweefclub in Eierland. De eerste beheerders op het clubschip waren Henk en Corry Maas uit de Trompstraat op Oudeschild. Later werden dit Willem en Maddy Welbie. Eind jaren negentig is het voor het symbolische bedrag van 1 gulden (!) weer verkocht naar De Zaan. Alwaar het als souveniersshop in gebruik ging.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48