21 aug 2010 HavenVIStijn Texel schenkt giften vis aan KIKA en Texelse Reede
Categorie: Evenementen, Gebeurtenissen, Haven, Mensen |  Google Map: Kaart Oudeschild
Vrijdagmiddag werd in Den Burg door de organisatie van het HavenVISttijn 2010, in aanwezigheid van een visroker en een visbakker, overgedragen aan de Texelse Reede en Kika. De opbrengst van 2250,= euro van de gebakken- en grookte vis was bestemd voor een aangepaste fiets voor de Texelse Reede. Terwijl de opbrengst van de giften voor de broodjes garnalen, 2173,55 euro, aan een plaatselijk vertegenwoordigster (foto onder) van KIKA werd overhandigd.

Vrijdagmiddag werd in Den Burg door de organisatie van het HavenVIStijn Oudeschild, in aanwezigheid van een visroker en een visbakker, de totale opbrengst uit giften overgedragen aan de Texelse Reede en KIKA. De opbrengst van 2250,= euro van de gebakken- en gerookte vis was bestemd voor een aangepaste fiets voor de bewoners van Texelse Reede. Terwijl de opbrengst van de broodjes garnalen (2173,55 euro) aan een plaatselijk vertegenwoordigster (foto onder) van KIKA werd overhandigd.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48