05 okt 2009 Grote oefening met de Kustwacht voor de haven van Oudeschild
Maandagavond vond voor de haven Oudeschild een grote oefening plaats voor diversen hulpdiensten. Behalve door de reddingboten van Texel en Den Helder werd ook deelgenomen door het oliebestrijdingsvaartuig Nomad uit Harlingen, de plaatselijke brandweer en sleper Alcmaria van Ooms. Op het Kustwachtschip Terschelling was tijdens deze oefening o.a. 'brand uitgebroken, een bemanningslid overboord geraakt en verloor het Kustwachtvaartuig zijn complete lading van 7 ton gasolie op de Waddenzee'. Morgen meer foto's.

Maandagavond vond voor de haven Oudeschild een grote oefening plaats voor diversen hulpdiensten. Behalve door de KNRM-reddingboten van Texel en Den Helder werd ook deelgenomen door het oliebestrijdingsvaartuig Nomad uit Harlingen, de brandweer, de havendienst en de sleper Alcmaria van Ooms. Op het Kustwachtschip Terschelling was tijdens deze oefening o.a. 'brand uitgebroken, een bemanningslid gewond geraakt en verloor het Kustwachtvaartuig zijn lading van 7 ton gasolie op de Waddenzee'. In een evaluatie zal de gehele aktie nog beoordeeld worden.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48