23 aug 2009 Gezamenlijke aktie KNRM Texel en Den Helder op de Waddenzee
Categorie: Gebeurtenissen, Scheepvaart |  Google Map: Kaart Oudeschild
Zaterdagmiddag werden een tweetal plezierjachten van de droogte geholpen door de reddingboten van Oudeschild en Den Helder. Eerst werd het zeiljacht Dreamer in het Malzwin vlotgetrokken door de Francine Kroesen en Helderse Joke Dijkstra. Vervolgens begaven beiden reddingboten zich naar het Duitse zeiljacht Vega. Welke was vastgelopen op de Bollen. Na de hulpaktie konden beiden plezierjachten zelfstandig hun reis vervolgen.

Zaterdagmiddag werden een tweetal plezierjachten van de droogte geholpen door de reddingboten van Oudeschild en Den Helder. Eerst werd het zeiljacht Dreamer in het Malzwin vlotgetrokken door de Francine Kroesen en de Helderse Joke Dijkstra. Vervolgens begaven beiden KNRM-boten zich naar het Duitse zeiljacht Vega. Welke was vastgelopen op de droogte van de Bollen voor Oudeschild. Na de hulpaktie konden beiden plezierjachten weer zelfstandig hun reis vervolgen.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48