18 feb 2010 Gemeentehaven Texel scoort onvoldoende bij BBZ-havenonderzoek
Categorie: Gebeurtenissen, Haven, Scheepvaart |  Google Map: Kaart Oudeschild
Blijkens een onlangs verschenen hevenrapport van BBZ-chartervaarders in 26 Nederlandse havens blijkt de gemeentehaven van Oudeschild slecht een 4,7 te scoren. Lelystad en Zierikzee scoorde het hoogste met een 8,3. Bij de kwaliteit en prijs verhouding werd ondermeer gekeken naar de havengelden en de voorzieningen zoals water en stroom, afvalafgifte, sanitair, parkeren en een veilige op- en afstapmogelijkheid.

Blijkens een onlangs verschenen havenrapport van de BBZ-chartervaarders over 26 Nederlandse havens scoort de gemeentehaven van Oudeschild slechts een 4,7. Lelystad en Zierikzee scoorde het hoogst met een 8,3. Bij de vergelijking van kwaliteit en prijs verhouding werd ondermeer door de bruine vloot-ondernemers gekeken naar de havengelden en de aanwezige voorzieningen. Zoals: water en walstroom, afvalafgifte, sanitair, parkeren en een veilige op- en afstapmogelijkheid. In tal van havens wordt de kwaliteit inmiddels al uitgebreid. December 2008 nam Texel de haven over van RWS.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48