17 mrt 2010 HD 3 Nieuwediep ontvangt als éérste op Texel de Jack-wing
Na de Sumwing en de pulskor was het woendagmorgen de tijd voor de introductie van de Texelse Jack-wing. De HD 3 'Nieuwediep' van Bais uit Den Helder ontving in Oudeschild de éérste Jack-wing van Visser - Texel, in aanwezigheid van de bedenker Jack Betsema( in het midden) van de TX 38. De vleugel, met de trekpunten op de punt en een slof in het midden werd vervaardigd bij Visser In Oudeschild.

Na de Texelse Sumwing en de pulskor was het woendagmorgen de tijd voor de introductie van de Jack-wing. De HD 3 'Nieuwediep' van Bais Noordzeevisserij BV uit Den Helder ontving op de Oudeschilder kade de éérste Jack-wing van Visser - Texel. In aanwezigheid van de bedenker Jack Betsema (hier in het midden) van de TX 38. De brandstofbesparende vleugel voor de eurokotter, met de trekpunten op de punt van het vistuig en een slof in het midden, werd vervaardigd bij Visser In Oudeschild.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48