09 mrt 2010 Eerste ‘stranding’ bij Maritiem & Jutters Museum Texel een feit
Na de sloop voor de geplande nieuwbouw van het Maritiem & Jutters Jutters Museum aan de Heemskerckstraat was het nu de beurt aan Tjaden Grondmechanica uit Zuidoostbeemster voor de noodzakelijke grondbemonstering aldaar. Het voertuig had echter de pech om op de lokatie letterlijk in de blubber weg te zakken. Behalve dat er ook bij deze 'stranding' ook weer genoeg belangstelling was, bod de de shovel van Werner Dros uiteindelijk hulp.

Na de sloop voor de geplande nieuwbouw bij het Maritiem & Jutters Jutters Museum aan de Heemskerckstraat te Oudeschild, was het dinsdag de beurt aan Tjaden Grondmechanica uit Zuidoostbeemster voor de noodzakelijke grondbemonstering aldaar. Het voertuig had echter de pech om op de lokatie letterlijk in de modder weg te zakken. Behalve dat er ook bij deze 'stranding' weer genoeg belangstelling was, bod de trekkracht van de shovel van Werner Dros uiteindelijk de verlossende hulp.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48