19 jan 2010 Ecomare meldt opnieuw verminkte bruinvissen op Texel
Nadat op 12 januari al melding was gemaakt van een aantal versneden bruinvissen door het centrum van Wadden en Noordzee Ecomare was het dit weekend weer raak. Een tweetal verminkte bruinvissen werden op de Texelse kust aangetroffen. Inmiddels is al wel overleg geweest met alle betrokken instanties, in de hoop deze situatie spoedig een halt toe te roepen. Er wordt ondermeer gepleit voor z.g. pingers op de staand want visnetten.

Nadat op 12 januari al melding was gemaakt van een aantal gevonden versneden dode bruinvissen door het centrum van Wadden en Noordzee: Ecomare, was het dit weekend weer raak. Opnieuw werd er een tweetal verminkte bruinvissen op de Texelse kust aangetroffen. Inmiddels is er al wel overleg geweest met alle betrokken instanties. In de hoop deze situatie op zee spoedig een halt toe te roepen. Er wordt hierbij ondermeer gepleit voor z.g. pingers op de staand want visnetten.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48