16 aug 2009 Dutch Mack Fanclub bezoekt de TX 1 op de haven Oudeschild
Categorie: Gebeurtenissen, Haven, Mensen, Scheepvaart |  Google Map: Kaart Oudeschild
De truckers van de Dutch Mack Fanclub kregen op de vroege zondagmorgen een uitgebreide rondleiding en uitleg over de moderne visserij op de Klazina-J van de firma Vonk uit Oudeschild. Met een flink aantal trucks op de kade leek het wel als er meer pk's op de kant stonden als dat er op dat moment in de haven lagen. De truckers, die zaterdag al op Texel kwamen,  genoten van een geslaagd en informatief weekeinde op ons eiland.

De truckers van de Dutch Mack Fanclub kregen op de vroege zondagmorgen een uitgebreide rondleiding over de moderne visserij op de Klasina-J van de firma Vonk uit Oudeschild. Met een flink aantal indrukwekkende Amerikaanse trucks op de kade leek het er wel even op als er op dat moment meer pk's op de kant stonden als dat er nu in de haven lagen. De truckers, die zaterdag al met een negentien Macks op Texel aankwamen, genoten van een geslaagd en informatief weekeinde op ons eiland.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48