16 jan 2015 Dorpenronde B & W Texel zorgt voor nodige vragen op Oudeschild
Categorie: Gebeurtenissen, Oudeschild |  Google Map: Kaart Oudeschild
DSCN2067

Overleg parkeren e.d. zuidelijk Bolwerk volgt.

De jaarlijkse dorpenronde van het college van B & W, in een openbare bijeenkomst met de dorpscommissie, zorgde afgelopen maandag nog voor de nodige (open) vragen op Oudeschild. Tijdens de goed bezochte bijeenkomst in ‘De Bruinvis’ kwamen opnieuw de Woontij-huisjes aan de Loodssingel ter sprake. De voortgang is hier nog steeds moeilijk. Ook was er teleurstelling en onduidelijkheid in de zaal over de door het dorp (gewenste) Planet Texel-plannen voor een sluis in de haven. Burgemeester F. Giskes gaf aan dat dit nog een groot (financieel) discussiepunt is met het Hoogheemraadschap en de Provincie. Hoogheemraadschap gaat voor een zo sober mogelijk budget, voor de noodzakelijke versteviging en verhoging van totaal 17 kilometer dijk en haven langs de oostkust van Texel. Eind dit jaar komt de definitieve versie hiervan. Onderwerp van gesprek was ook de veiligheid, snelheid en het probleem parkeren aan het eind van de Ruyterstraat / Bolwerk. Gemeente, directe bewoners en dorpscommissie gaan hierover in verder overleg. De weersverwachting is ZW 3-4 met kans op enkele buien.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48