27 feb 2018 Deel zinkerleiding van der Lee vanaf Texel naar Den Oever gesleept

De sleper Brandaris gezien vanaf Het Sop.

De Zeeleeuw en Diablo bezig op de Waddenzee.

Terwijl de zandsuppletie bij Texel door Boskalis zeer voorspoedig verloopt, werd maandag door een viertal schepen een deel van de zinkerleiding van de gebroeders van der Lee uit Rotterdam naar Den Oever vervoerd. Van der Lee slaagde er in 2017 niet in om de aangenomen suppletie (in opdracht van Rijkswaterstaat) te voltooien tussen strandpaal 9 en paal 12 op het eiland. Door de slepers ‘Zeeleeuw’, ‘Brandaris’ , ‘Diablo’ en de tender ‘Het Sop’ uit Oudeschild werd gisteren zo’n 800 meter (v/d Lee) lange zinkerleiding vanuit het Molengat, over de Waddenzee, naar Den Oever versleept. Alwaar het transport weer door anderen wordt overgenomen. De weersverwachting is O NO 4-6 vorst met zonnig weer en kans op een enkele sneeuwbui.

Boskalis

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48