03 apr 2010 De meierblis op Texel toen nog aan het Skillepaadje bij Oudeschild
Vanaf vandaag kan met weer terecht voor de opbouw van de meierblis aan de Redoute even zuidelijk buiten Oudeschild. Voordat de lokatie op de Redoute in gebruik werd genomen vond dit nog tot in de jaren tachtig plaats op het smalle Skillepaadje. Compleet met het opstoken van verlopen olie en oude autobanden, om toch maar meer gitzwarte rook te produceren dan de andere dorpen.... Laten we ook dit jaar de blis aan de Redoute weer vrij houden van ongewenst afval!

Vanaf vandaag kan met weer terecht voor de opbouw van de meierblis aan de Redoute, even zuidelijk buiten Oudeschild. Voordat de Redoute in gebruik werd genomen vond dit nog tot in de jaren tachtig plaats op het smalle Skillepaadje. Compleet toen nog met het opstoken van verlopen olie en oude autobanden. Om toch op 30 april maar meer gitzwarte rook te produceren dan de andere dorpen.... Laten we ook dit jaar de meierblis van Oudeschild weer vrij houden van ongewenst verboden afval!

 

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48