08 feb 2010 De Geus & Duin Texel realiseert nieuwbouw bij museum Oudeschild
Maandag werd bekend gemaakt dat de Bouwcombinatie De Geus Bouw uit Broek op de Langedijk en Duin Bouw uit Den Burg op Texel de nieuwbouw van het Maritiem en Jutters Museum in Oudeschild gaan uitvoeren. Het werktbouwkundig en electrotechnisch gedeeltewordt uitgevoerd door het Installatie Technisch Bureau Boorsma. De verdere sloopwerkzaamheden van de drie nog bestaande panden wordt uitgevoerd door het loonbedrijf van Werner Dros uit Oosterend.

Maandag werd bekend gemaakt dat de Bouwcombinatie De Geus Bouw uit Broek op de Langedijk en Duin Bouw uit Den Burg op Texel de geplande nieuwbouw bij het Maritiem en Jutters Museum in Oudeschild gaan realiseren. Het werktuigbouwkundig- en electrotechnisch gedeelte wordt uitgevoerd door het Installatie Technisch Bureau Boorsma uit Heerenveen. De sloop van de drie (nu) nog bestaande panden aan de Heemskerckstraat wordt gedaan door het loonbedrijf van Werner Dros uit Oosterend.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48