22 jun 2010 Coastal Fighter en Mars deze week in dok bij Visser – Texel
Na de nodige kotters de afgelopen week, is er dezer dagen variatie bij de werf van Visser op Oudeschild. Maandag werd eerst de 'Coastel Fighter' van Acta Marine drooggezet. Dit werkvaartuig voor diversen off-shore-en kraanwerkzaamheden uit Den Helder kwam in dok voor een controle aan de schroeven, de koelbeunen werden schoongemaakt en het nodige zink werd aangebracht. De charter 'Mars' die dinsdag in dok ging wisselde zijn schroef.

Na de nodige kotters de afgelopen week, is er dezer dagen variatie bij de werf van Visser op Oudeschild. Maandag werd eerst de 'Coastal Fighter' van Acta Marine drooggezet. Dit werkvaartuig voor diversen off-shore-en kraanwerkzaamheden uit Den Helder kwam hier voor een controle aan de schroeven. De koelbeunen werden schoongemaakt en het nodige nieuwe zink werd aangebracht. De charter 'Mars', die dinsdagmorgen in dok ging, wisselde hier alleen zijn schroef.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48