27 nov 2009 Bramen spoelen weer aan op het strand van Texel
Deze dagen zijn op de Texelse kust weer een tweetal dode bramen aangespoeld, aldus Ecomare bij De Koog. Het centrum van Wadden en Noordzee acht het niet uitgesloten dat er gelijk vorig jaar weer een flink aantal van deze roofvissen uit de diepte van de oceanen op de Nederlandse kust zullen worden gevonden. Mocht deze 'uit de koers geraakte, vissen vanuit het Kanaal de komende tijd aantreffen, dan houdt Ecomare zich aanbevolen voor de melding hiervan.

Deze dagen zijn op de Texelse kust weer een tweetal dode bramen aangespoeld. Het centrum voor Wadden en Noordzee: Ecomare acht het niet uitgesloten, dat er gelijk vorig jaar, weer een flink aantal van deze roofvissen uit de diepte van de oceanen (tijdens hun trektocht) op de Nederlandse kust zullen worden gevonden. Mocht u deze 'uit de koers' geraakte vissen vanuit het Kanaal de komende tijd hier op de kust aantreffen, dan houdt Ecomare zich aanbevolen voor de melding hiervan.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48