19 okt 2014 Boek ‘Jutters en strandvonders op Texel’ op museum Flora ten doop
DSC_6911

Jutter Ide Kok was ontroerd bij de uitreiking.

Bij het Juttersmuseum Flora op Texel werd zaterdagmiddag het nieuwste maritieme boek:’ Jutters en strandvonders op Texel’ ten doop gehouden. Het eerste exemplaar werd uitgereikt aan de 85-jarige Hoornder jutter Ide Kok. Ook kreeg waarnemend burgemeester/ hoofdstrandvonder Hennie Huisman een eerste boek uitgereikt. Het bijna 300 pagina’s dikke boek werd samengesteld door de hulpstrandvonder Klaas Uitgeest en de journalisten Joop Rommets en Nico Volkerts. Gelijktijdig werd op de druk bezochte middag door jutter Jan Uitgeest onthuld dat hij de lang besproken ‘verdwenen’ bel van de gestrandde ‘Annaliese’ al jaren in zijn bezit had. De bewaker sliep tijdens zijn actie….. De weersverwachting is ZW 5-7 bewolkt met kans op een bui.

DSC_6900-001

Hennie Huisman en schrijver Joop Rommets.

De precentatie van het boek

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48