11 jun 2010 Blazer Texel 11 uit de botterrace na aanvaring op het Marsdiep
Kort na aanvang van de vijfde botterrace op het Mardiep nabij de Helderse haven raakte de blazer TX 11 , als één van de 22 deelnemende schepen, uit de race door een aanvaring met schoenerbrik Tres Hombres. De Tres Hombres die buiten mededinging meezeilde boorde zich met de boegspriet door het grootzeil van de TX 11. Er vielen hierbij geen gewonden. Maar de blazer keerde terug naar de helderse haven. De rest van de race verliep ondanks de regen voorspoedig. Zowel de bemaning, toeschouwers als de meegenomen huisdieren waren geheel op het regenachtige weer gekleed.

Kort na aanvang van de vijfde botterrace vrijdagmiddag op het Mardiep nabij de Helderse haven raakte de blazer TX 11 uit Workum , als één van de 22 deelnemende schepen, uit de race door een aanvaring met de schoenerbrik Tres Hombres. De Tres Hombres, die buiten mededinging meezeilde, boorde zich met zijn boegspriet door het grootzeil van de TX 11. Er vielen hierbij geen gewonden. Maar de blazer keerde terug naar de Helderse haven. De rest van de race verliep ondanks de regen verder voorspoedig. Zowel de bemanning op de bruine vloot, de toeschouwers als de meegenomen huisdieren op de TX 44 waren geheel gekleed op het regenachtige weer.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48