04 jul 2010 Beursbank op de haven Oudeschild officieel in gebruik genomen
Categorie: Gebeurtenissen, Haven, Mensen |  Google Map: Kaart Oudeschild
Een lang gekoesterde wens ging zondagmorgen voor de wekelijkse beurgangers op de haven van Oudeschild in vervulling. Sponsoor Jan Uitgeest van het  museum Flora plaatse deze week een beursbank voor hun onder het havenkantoor, en niets vermoedend kwamen zij terplaatse.' Als een stelletje hongerige leeuwen' verkende ze eerst behoedzaam de nieuwe situatie. Maar het ijs was al snel gebroken toen bleek dat er verse koffie en tessele korsie's voor hun klaar stond ! Nu zoeken ze alleen nog subsidie voor de (noodzakelijke) verlenging van de zitbank en een passend zonne - en regenhemeltje boven 'hun honk'.

Een lang gekoesterde wens ging zondagmorgen voor de wekelijkse beurgangers op de haven van Oudeschild in vervulling. Sponsor Jan Uitgeest, van het Jutters Museum Flora, plaatste deze week een degelijke beursbank voor hun nabij het havenkantoor. Niets vermoedend en behoedzaam kwamen ze zondag terplaatse. .. Maar het ijs was al snel gebroken toen bleek dat er zitkussentjes, verse koffie en tesselse korsie's voor hun waren verzorgd ! Nu zoeken ze alleen nog subsidie voor de (al noodzakelijke) verlenging van de zitbank, en een passend zonne - en regenhemeltje voor boven 'hun havenhonk'.

IMG_2518

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48