18 mrt 2010 Betsema Texel herstelt Annie Jacoba Visser uit Lauwersoog
Donderdagmorgen werd op de scheepshelling van de Waddenhaven Oudeschild de KNRM-reddingboot van Lauwersoog na een reparatie weer te water gelaten. De 'Anna Jacoba Visser' had aldus Betsema Scheepsmotoren een technisch probleem aan één der motoren. De reddingboot die De Waddenhaven werd afgemeerd zal het komende weekeinde weer naar Lauwersoog worden gevaren.

Donderdagmorgen werd op de scheepshelling van de Waddenhaven Oudeschild de KNRM-reddingboot van Lauwersoog na een reparatie weer te water gelaten. De 'Annie Jacoba Visser' had aldus Betsema Scheepsmotoren een technisch probleem aan één van de Volvo Penta-motoren. De reddingboot, die in de Waddenhaven werd afgemeerd, zal het komende weekeinde weer terug naar Lauwersoog worden gevaren.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
2 reacties
 1. Carlo schreef:

  Hallo,

  Fijn om te zien dat de “dame” weer wederom water onder de kiel heeft. Leuk om dat via deze manier ook eens te zien. Echter voor de correctheid van berichtgeving een nuance; de naam is niet “Anna Jacoba Visser” maar “Annie Jacoba Visser”.

  Met vr grt,
  Carlo Hukema
  KNRM station Lauwersoog.

 2. Bert schreef:

  Beste Carlo,

  Bedankt voor de reactie/correctie, en een goede vaart met ‘de dame’ maar weer naar de thuishaven!
  Leuk om ook op deze wjze een reactie uit Lauwersoog te lezen. Mag ook in het gastenboek.

  Met vr. gr

  Bert

Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48