20 mei 2018 Bestuurders gezocht voor dorpscommissie en dorpshuis Oudeschild
Categorie: Gebeurtenissen, Mensen, Oudeschild |  Google Map: Kaart Oudeschild

‘T Skiltje en het dorp zelf zoekt bestuurders.

Dinsdag 22 mei komt de dorpscommissie en het dorpshuis van Oudeschild weer bijeen in ’t Skiltje voor de gezamenlijke jaarvergadering. Beide besturen hebben (momenteel) een gebrek aan bestuursleden, en doen een dringend beroep aan de inwoners om zich hiervoor aan te melden. Zowel de Stichting Dorpshuis ’t Skiltje als de Dorpscommissie Oudeschild hopen op ondersteuning, om zo o.a. de contacten met de gemeente Texel in stand te houden. De aanvang is dinsdag om 20.00 uur. De weersverwachting is NO 3-5 zonnig met later kans op mist.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.
1 reactie
 1. Keympe van der Gronde schreef:

  September 2018

  Beste Dorpscommissie

  Tijdens de campagne voor de Gemeenteraadsverkiezingen heeft GroenLinks Texel toegezegd de komende jaren in gesprek te blijven met de bewoners van Texel. Wij vonden en vinden dat nog steeds erg belangrijk.
  Een van de manieren om in gesprek te blijven is naar onze mening om op de (algemene) vergaderingen van de dorpen die door jullie worden belegd aanwezig te zijn. Niet eenmalig, maar op alle vergaderingen zodat er ook verslag kan worden uitgebracht wat er met de informatie is gedaan. We hebben in principe een vaste vertegenwoordiger voor ieder dorp.
  Om op korte termijn met ons voornemen aan de slag te gaan hoor ik graag wanneer de (algemene) vergaderingen staan ingepland voor 2018 en 2019.
  Hebben jullie een urgente vraag, dan zijn we ook altijd bereid op afroep op een bestuursvergadering aanwezig te zijn.
  Ik hoor graag van jullie.

  Vriendelijke groet,
  Keympe van der Gronde
  Secr. GroenLinks Texel

Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48