07 nov 2009 15e Waddenrace deed zaterdag Texel ook weer aan

Zaterdagmiddag was het een komen en gaan van de 15e Waddenrace voor charterschepen. De 13 deelnemende schepen die vanmorgen om 8.00 uur vanuit Harlingen vertrokken doen tijdens deze jaarlijkse race, als afsluiting van het vaarseizoen, zowel Vlieland, Terscheling, Oudeschild en Den Oever aan om in de loop van de zondag weer te eindigen in de haven Harlingen. Café De Kombuis was voor de deelnemers de stempelpost op Texel. De loodsbotter Texelstroom deed dit jar niet mee. Daar men koos voor de beurs Klasieke schepen in Enkhuizen. Hier verlaat de Alida met spoed de Oudeschilder haven, op weg naar Den Oever.
Zaterdagmiddag was het hier een komen en gaan van de 15e Waddenrace voor charterschepen. De 13 deelnemende schepen die vanmorgen om 8.00 uur vanuit Harlingen vertrokken waren doen tijdens deze wedstrijd, als afsluiting van het vaarseizoen, zowel Vlieland, Terschelling, Oudeschild en Den Oever aan. Om in de loop van de zondag weer te eindigen in Harlingen. Café De Kombuis was voor de deelnemers van de bruine vloot de stempelpost op Texel. De loodsbotter Texelstroom uit Oudeschild deed dit jaar niet mee. Daar men nu koos voor de beurs Klassieke Schepen. Dit weekeinde in Enkhuizen. Hier verlaat de charter Alida de Texelse haven weer, snel op weg naar Den Oever.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48